Ett företag för dig som behöver hjälp av en kiropraktor

God dagens, det finns ingen tid att spilla på småprat så vi går direkt på sak. Idag ska det handla om en kiropraktor i Ystad som jag besökte när jag upplevde ryggbesvär för ungefär nio månader sedan. Företaget jag besökte för att få hjälp med min rygg heter Playformance AB och ligger i närheten av Ystad i södra Sverige.

Mitt jobb består till störst del av sittande framför en dator hela dagarna då jag jobbar för ett dataföretag. I början av min anställning tänkte jag mycket på hur jag satt för att det skulle bli så ergonomiskt som möjligt men ju mer tiden gick försvann det och jag tänkte inte längre på hur jag satt. Trots att vi har väldigt bra utrustning som ska göra att kroppsbesvär inte ska uppstå är det inte helt riskfritt, det har jag märkt nu efter några år med samma jobb. Jag kan verkligen känna hur mycket stryk min rygg fått ta efter att jag slutade tänka ur en ergonomisk synvinkel, vilket har gjort att jag inte sträcker lika mycket på ryggen som jag borde. Med det sagt kan ni säkert förstå att min rygg inte mått så bra, det var tills jag uppsökte en kiropraktor i Ystad som kunde hjälpa mig med mina besvär. Efter att jag kontaktat företaget fick jag snabbt en tid för utredning av mina besvär, därefter jobbade de utifrån vad som framkommit och kunde hjälpa mig från det. Jag fick hjälp på plats och fick även med mig övningar att göra hemma för det bästa resultatet, all den hjälp jag fick var anpassad för mig och mina behov. Tack vare att jag sökte upp en kiropraktor i Ystad mår min rygg bra idag och jag tränar konstant upp den för att den ska klara av mitt jobb framför datorn.