Våra snea träd är äntligen fällda

Tjenare, tjenare, jag blir full av glädje av att se att ni är så många som läser min blogg numera. Som ni säkert vet brukar jag skriva om något gällande teknik eller data, därför har jag fått smeknamnet datanörd. Dagens inlägg kommer dock bli lite annorlunda, då jag ska skriva om företaget C&J Allservice som hjälpte mig med trädfällning i Tyresö för ett tag sedan.

Ni som också bor i Tyresö märkte säkert att det var väldigt blåsigt förra veckan, så pass blåsigt att en del träd föll till marken. Hemma hos oss var det i alla fall två träd som halvt föll, de lutar väldigt mycket numera. För att minska risken för att de av sig själva ska falla och skada någon eller något valde vi att vända oss till C&J Allservice för hjälp med trädfällning i Tyresö. De hjälpte oss att fälla de träden vi ville på ett smidigt och enkelt sätt som inte gjorde så mycket skada på resten av vår trädgård. Resultatet blev helt klart bättre än om vi hade försökt oss på det själva, vilket jag nu i efterhand är glad att vi inte gjorde. Efter deras trädfällning i Tyresö finns inte längre risken att få ett träd över sig när man står ute och fixar i trädgården, det är även väldigt skönt för att barnen kan leka utan att vi behöver oroa oss. Vi har kort sagt fått all den hjälp vi behövde och står idag väldigt nöjda över vårt val att anlita en firma för att fälla våra träd. Detta gör att jag verkligen kan rekommendera det här företaget om du också skulle behöva hjälp med trädfällning i Tyresö.