Szilard Gango Fotografi

Hej åter igen, alla mina fina och fantastiska läsare! Som ni så väl vet så skriver jag ju för det mesta här på bloggen om saker och ting som har med teknik och data att göra, då det faktiskt är just det som jag sysslar med till vardags, men nu under en längre tid här på bloggen så har jag fått in en hel del frågor och funderingar kring någonting annat som jag valde att nämna under förra veckan och det var ju nämligen det här med att anlita en fotograf här i Täby bland annat. Det är ju både här som jag själv och många av mina läsare också befinner sig, om inte någonstans i närheten i alla fall, och därför så tänkte jag helt enkelt att jag här i mitt inlägg idag skulle ta och dela med mig av Szilard Gango Fotografi som är den fotograf som jag själv valt att vända mig till.

Anledningen till att jag personligen då valde att vända mig till just Szilard Gango Fotografi beror främst på att jag fick rekommendationen att göra så genom en nära vän till mig som anlitat hans tjänster innan och verkligen bara hade bra saker att säga om honom. Jag kommer nog inte att gå in något i det här inlägget på varför jag valde att anlita en fotograf, utan det finner ni i andra inlägg, men däremot så ville jag helt enkelt ta och uppmärksamma att Szilard Gango Fotografi är hur duktig som helst när det kommer till det som han erbjuder sina kunder och därför så är han ett säkert kort enligt mig. Jag tänker därför även ta och lägga in en liten länk här någonstans i texten så att alla ni som nu är intresserade kan ta och klicka er vidare till Szilard Gango Fotografi och hans egna sida!